Biografisch coaching

De zin van het leven is de zin ín het levenDSC_0578 7 Gonnie van de Schans schelp

Ben je op zoek naar meer zin in het leven? Omdat je iets te verwerken hebt, of omdat je op een kruispunt staat en even niet weet, hoe nu verder? Biografisch coachen werkt met vragen als: Welke richting kan ik nu op? Welke zin zie ik in mijn bestaan? Wat geeft mij inspiratie?

Ik help je om jouw specifieke vraag van dit moment te formuleren. Daarna gaan we op onderzoek uit. Kijken naar jouw leven, daar ligt de sleutel tot verandering, groei en inzichten. Hoe hangen gebeurtenissen samen in jouw levensverhaal? Je wordt je bewust van thema’s of van een rode draad. Deze inzichten kunnen een richting, een ankerpunt voor de toekomst vormen. Als je weet waar je vandaan komt, kun je zien waar je naartoe wilt.

Biografische coaching is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling. Als je vragen hebt over leven en werk en als je op je eigen leven wilt reflecteren. Het werkt vaak diepgaand door, maar het is geen therapie.

In een traject maak ik zowel gebruik van gespreks- als schrijfcoaching. In de intake kijken we wat het beste bij je past.

 

Foto: Gonnie van der Schans