Op verzoek

Iets te vieren?VV-FB-potlood

Individueel

Wil je een origineel cadeau voor een verjaardag of een jubileum geven? Denk dan eens aan een geschreven portret. Iemand in het zonnetje zetten door hem of haar te laten interviewen over een bijzondere tijd. Je kunt er ook voor kiezen om twee personen samen te laten interviewen.

Met een groep

Een schrijfworkshop over een thema naar keuze is ook een optie. Gaat er iemand trouwen? Viert iemand een mijlpaal? Met het thema liefde of vriendschap komen er prachtige verhalen los. Het mooie is, je deelt wat persoonlijks met elkaar. Na afloop kun je er voor kiezen om de verhalen te bundelen. Zo heeft de jubilaris een mooi aandenken aan deze bijzondere dag.

Een workshop van twee tot drie uur kost € 175,-

 

Schrijfcoaching

Zoek je verdieping in het schrijven, of iemand die met je mee leest? Ook voor persoonlijke begeleiding kun je bij mij terecht. Door mijn jarenlange ervaring als redacteur en tekstschrijver kan ik je gericht en praktisch advies geven. Ik lees kritisch mee en geef opbouwend advies. Indien gewenst geef ik oefeningen voor meer inspiratie of om uit je writer’s block te komen.

Schrijfcoaching kun je bijvoorbeeld gebruiken als je

  • Je verhalen wilt verlevendigen
  • Structuur en opbouw in je verhaal wilt aanbrengen
  • Je eigen websiteteksten wilt schrijven

Een sessie van anderhalf tot twee uur kost € 60,-