• Avondcursus ‘Schrijven vanuit je hart’ start 27 maart

  Op veler verzoek nu ook een avondcursus Schrijven vanuit je hart!

  Je hart is een opslagplaats van emoties en gevoelens die bewust of onbewust je leven bepalen. In deze cursus ga je je hartkrachten al schrijvend verkennen. Hierdoor stimuleer je onder andere je nieuwsgierigheid, levenslust, oog voor schoonheid, spiritualiteit, hoop en sociale intelligentie. Schrijven vanuit je hart 4

  Hoe werkt het?
  We schrijven in een groep. Via duidelijke opdrachten die je verbeelding op gang brengen, kom je tot korte teksten. Je put uit gebeurtenissen en herinneringen uit je eigen leven. Voorlezen van je teksten is een onderdeel van de cursus maar nooit verplicht. Je leert ook korte dichtvormen te schrijven zoals een elfje of een haiku.

  Wat levert het je op?
  Je blik wordt ruimer en je krijgt een verrassende nieuwe kijk op gebeurtenissen en op jezelf. Omdat in de cursus veel nadruk ligt op het waarnemen van de zintuigen, ga je zien dat je vaak sprekende en beeldende stukken schrijft. Ze drukken jouw unieke kijk op je omgeving uit. Door zo te schrijven schakel je het logisch denken en oordelen even uit. Dat maakt het ook een avontuur: niet je hoofd maar je hart weet de weg.

  • Je hebt geen schrijfervaring nodig om deel te nemen aan de cursus.

  Tijd: woensdag van 19.15 uur tot 22.00 uur

  Plaats: Verhalenhuis Haarlem, Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem

  Data: 27 maart, 3, 10, 17 april en 8 mei

  Prijs:  € 175,-

  Opgeven via:

  https://verhalenhuishaarlem.nl/event/cursus-schrijven-vanuit-je-hart/

  Of stuur een mail naar: susanne@verhaalvormen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *